Marijke en Peter van Lieshout zijn gestopt bij het BKRB bestuur.

Marijke en Peter van Lieshout zijn gestopt bij het BKRB bestuur.
Marijke verzorgde binnen het bestuur gedurende een aantal jaren de notulen van de bestuur- en jaarvergaderingen en zij deed dat op een voortreffelijke wijze.
Peter begon vanaf 2014 als bestuurslid en werd in 2015 secretaris van het bestuur, hij was de spil binnen de vereniging waar iedereen met vragen terecht kon en hij was zeer actief als wedstrijdleider, competitie indeling, boekjes en de website.

Nadat Marijke begin april had aangegeven te willen stoppen heeft Peter op Hemelvaartsdag ook aangegeven per direct zijn functie neer te leggen. De reden van zijn vertrek is omdat hij zich niet langer kon vinden in de standpunten binnen het bestuur BKRB.

Het bestuur dankt beiden voor hun activiteiten binnen de BKRB.

Jan Tielemans heeft de taken van Marijke overgenomen en de taken van Peter worden overgenomen door Cor Kox en Toine van Kessel.
Voor algemene vragen kun je terecht bij Martien van der Wijst.

Het bestuur wil zo snel mogelijk de ontstane vacature van Peter weer invullen, daarom vragen wij aan onze leden die goed kunnen werken met Excel en Word zich aan te melden voor deze vacature bij een van onze bestuursleden.

Groet en fijne dagen.
Het bestuur van de BKRB