We gaan weer beginnen

Beste biljartvrienden,

Het kabinet heeft weer het besluit genomen om de horeca open te stellen. Dit wil dus zeggen, dat we weer kunnen biljarten.

Wij als bestuur en wedstrijdcommissie hebben hierover ook een aantal besluiten genomen, om te kunnen gaan biljarten.

De biljartcompetitie 2021-2022 start in week 6 (7 februari) en we volgen het biljartschema wat in BiljartPoint staat. In week 5 (31 januari t/m 4 februari) zullen nog enkele inhaalwedstrijden gepland worden, zodanig dat straks ieder team in elke klasse evenveel wedstrijden hebben gespeeld.

De kampioenen per klasse worden bepaald over de gehele competitie 2021-2022, zonder de weken die zijn uitgevallen door corona (weken 48-2021 t/m 5-2022).

Het bestuur is te oren gekomen dat bepaalde biljartlocaties gesloten zijn of toch nog niet open gaan. Graag zouden willen weten of dit ook bij jullie vereniging het geval is.

De voorgestelde startdatum is afhankelijk van het ter beschikking zijn van de locatie, laat daarom zo snel mogelijk weten of jullie locatie beschikbaar is.

Wij weten uit ervaring dat sommige locaties, nog ruimte hebben om te spelen. Wellicht is het mogelijk dat verenigingen die in de problemen komen, hier zouden kunnen informeren om daar te spelen. Deze locaties zijn:

De Smis in Duizel, D.O.S. in Oerle,  Aachterum in Reusel.

Hopelijk kunnen we het biljartseizoen nu verder afspelen en hebben we straks weer de verschillende klasse kampioenen. Dan kunnen we ook weer de clubkampioenschappen organiseren voor driebanden en libre.

Het gaat jullie goed en blijf gezond.

Het bestuur.